Voedingadviespraktijk voor

Afvallen

Een dieet om af te vallen kan prima werken. Helaas is dit meestal maar voor tijdelijk. Nadat men is afgevallen,vervalt men meestal weer in hetzelfde leefpatroon als voor het dieet. En dan kom je weer net zo hard aan. Zo niet nog meer. Wil je echt afvallen en op het juiste gewicht blijven dan zul je jou leefstijl aan moeten passen. Inzien dat je bepaalde voeding beter niet kunt eten en dus vervangen voor een goed alternatief. Dit lijkt moeilijker dan het is. Men denkt vaak dat je dan niks meer kunt eten maar er is een zeer ruime keuze in lekker en gezond voedsel.

Perfect Facebook Like Box Sidebar

foto Voedingsadviespraktijk

Voedingsadviespraktijk ook voor

Ontstekingen

Er zijn vele vormen van ontstekingen denkbaar waarbij een juist voedingspatroon zeer belangrijk kan zijn.

  • Ziekte van Crohn/ colitis ulcerosa
  • Reumatische aandoeningen
  • Psoriasis
  • enz

Er is voedsel wat ontstekingsopwekkend is. En die dient men te ontwijken wil men de klachten verminderen of zelfs stoppen. Hierbij is het belangrijk dat men voedingmiddelen tot zich neemt die ontstekingsremmend werken.

Lichamelijke aandoeningen

Heb je gezondheidsklachten door diabetes, schildklierafwijkingen, candida of migraine. Bepaalde voedingstoffen verergeren deze klachten. Ik help je kijken naar de voedingsmiddelen die je beter kunt laten staan. En help je om hiervoor een goed alternatief te vinden.

Sporters

Ben je sporter, en heb je het gevoel dat je een beetje op hetzelfde niveau blijft hangen. Wil je meer energie waardoor je jouw prestaties kunt verbeteren. En het beste uit jezelf kunt halen. Dit kan door goed te kijken naar je dieet. En dit aan te passen naar voeding die beter bij jou past en het optimale uit jezelf haalt.

Zwangerschap

Wil je advies over wat je wel en niet kan/mag eten tijdens je zwangerschap

Kinderen

Lijdt uw kind aan over- of ondergewicht. Ik help u kijken naar wat het beste is voor uw kind en help u zoeken naar een passend dieet waar kinderen enthousiast van worden.

Ouderen

Ouderen hebben andere behoeften aan voedingstoffen. Doordat er afbraak in het lichaam plaats vind kunnen er tekorten ontstaan. Dit kan gepaard gaan met allerlei klachten. Broze botten, osteoporose e.d. Ik help u met het vinden naar het juiste dieet voor u als oudere. Zodat u zich weer beter in uw lichaam gaat voelen en energieker ouder wordt.