Wie ben ik?

Mijn naam is Hannah van den Berge. Ik heb al jaren een passie voor gezonde voeding en leefstijl. Ik ben er van overtuigd dat een gezonde leefstijl voor een belangrijke mate bijdraagt aan een gezond lichaam en geest. Graag wil ik deze passie delen met anderen. Ik ben HBO gediplomeerd voedingsdeskundige en heb tevens de HBO opleiding medische basiskennis gedaan.

Mijn missie is om mensen te leren om gezond en voedzaam te eten zonder druk te leggen op wat men wel en wat men niet mag eten. Ik wil je leren om je voedingsleefstijl aan te passen naar een juiste en gezonde leefstijl. Ik wil je laten zien dat je door gezonde alternatieven te kiezen toch lekker kunt eten. En dat men energieker wordt , zich lichamelijk beter voelt en een gezonde uitstraling krijgt.

Perfect Facebook Like Box Sidebar

foto Wie ben ik

Mijn werkwijze is:

  • Samen met jou kijken naar je voedingspatroon
  • Jou gedegen advies te geven voor de juiste keuze in wat je eet
  • Gerichte voedingsadviezen geven bij gezondheidsklachten
  • Lekkere gezonde recepten aanbieden

Dit kan door middel van de volgende consulten:

  1. Consult bij mij in de praktijk
  2. Consult bij u thuis
  3. Consult per email
  4. Consult per telefoon

Na afspraak voor het maken van een persoonlijk voedingsadvies stuur ik u van te voren via de post of per mail een formulier voor een voedingsdagboek. Dit houdt u 7 dagen bij zodat ik dan inzicht kan krijgen in uw voedingspatroon . daarna volgt het intakeconsult. Het liefst stuurt u mij het formulier voor het intake consult weer retour zodat wij dit op de dag kunnen bespreken. Aan de hand van uw voedingsdagboek en voorgeschiedenis maak ik een voedingsadvies voor u op. Het consult duurt 60 minuten.